13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Dacă inima dumneavoastră bate mai tare pentru cineva, nu trebuie să staţi pasiv şi să aşteptaţi să vă dea atenţie persoana respectivă, pentru că succesul în iubire depinde numai şi numai de dumneavoastră. Luaţi iniţiativa dacă vreţi ceva de la omul pe care-l iubiţi. Dacă vă place cineva anume şi speraţi la o relaţie, acum e un moment ideal să îi faceţi curte şi să-i daţi o întâlnire.

 
  Taur
Ceea ce vă deranjează azi va trece, pentru că nici un motiv de tristeţe nu poate să ţină prea mult. Când ceva nu merge bine, se găseşte întotdeauna un înlocuitor care să compenseze aşteptările dumneavoastră. Vi se oferă altceva, deci iată că apare şi zâmbetul pe chipul dumneavoastră. Nu trebuie să vă pierdeţi speranţa sau încrederea. Soluţii apar de unde nici nu vă aşteptaţi.

 
  Gemeni
Drumurile pe care le faceţi azi nu sunt aşa cum vă aşteptaţi. Mereu apare câte un obstacol pe parcurs, care vă taie elanul. Înainte de a pleca în călătorie, luaţi-vă o rezervă serioasă de timp pentru că nu veţi ajunge la destinaţie conform planurilor dumneavoastră iniţiale. Când nici nu vă aşteptaţi, apare o barieră sau o modificare de program, iar aceste schimbări de ritm pot crea probleme la destinaţie sau pe parcurs.

 
  Rac
Nu priviţi cu ochi buni autoritatea unora, pentru că vor să se impună în faţa dumneavoastră prin agresivitate şi gesturi negative, care vă pot răni. Dar nici dumneavoastră nu reacţionaţi tocmai bine la încercările lor de a vă supune. Nu sunteţi uşor de îngenuncheat astăzi, ca atare, dacă cineva încearcă să vă dea ordine cu ton violent, veţi avea replici tăioase. În fond, şi dumneavoastră aveţi orgolii şi suportaţi dominarea până la un punct.

  Leu
Atmosfera de familie este foarte destinsă, comunicaţi uşor cu cei dragi, copiii vă ascultă, partenerul de viaţă vede în dumneavoastră cel mai bun prieten, deci puteţi spune că este una din cele mai plăcute zile acasă.
Abia aşteptaţi să vă întoarceţi în căminul propriu după o zi de serviciu, pentru că viaţa frumoasă abia după programul de lucru începe. Nu contează nimic din tot ce se petrece pe parcursul zilei de muncă, deoarece gândul dumneavoastră este la cei dragi.

  Fecioară
Dacă vedeţi că atmosfera devine tensionată în mediile prin care treceţi, ar fi bine să vă abţineţi de la critici sau replici dure, ca să nu atrageţi nervii unora asupra dumneavoastră fără motiv. Mai bine tăceţi decât să turnaţi gaz pe foc acolo unde unii deja se ceartă, pentru că ar putea întoarce armele asupra dumneavoastră, de parcă aţi fi vinovat de toată cearta.

  Balanţă
Vă doare profund atitudinea unora faţă de dumneavoastră, simţiţi că nu vă tratează aşa cum aţi merita, pentru că dumneavoastră le-aţi ascultat problemele, le-aţi fost alături la greu, dar acum, când treceţi printr-un moment sensibil, nu sunt alături de dumneavoastră aşa cum s-ar cuveni. Este o lecţie bună, ca să nu vă mai sacrificaţi de fiecare dată pentru alţii, indiferent de rolul pe care îl joacă aceştia în viaţa dumneavoastră, pentru că, iată, ei nu ar face la fel pentru dumneavoastră.

 Scorpion
Sunteţi plin de energie la serviciu şi i-aţi putea uimi pe superiorii dumneavoastră cu iniţiativele şi ideile curajoase pe care le aveţi. Nu puteţi sta locului nici o clipă. Trebuie mereu să faceţi ceva, pentru că ar fi păcat să lăsaţi asemenea elan să se risipească pe lucruri mărunte. Ţintiţi sus în această zi, ocupaţi-vă de proiecte de anvergură, puneţi în prim-plan reputaţia şi imaginea dumneavoastră profesională, care pot avea numai de câştigat.

 Săgetător
Aşteptarea nu e punctul dumneavoastră forte, iar acum, când vă aflaţi într-un punct mort din care nimic nu se mai mişcă, e normal să vă pierdeţi răbdarea. Totuşi, trebuie să înţelegeţi că unele lucruri nu se pot produce cât ai bate din palme, ci este necesar să respectaţi ritmul firesc al lucrurilor.

  Capricorn
Încheiaţi cu brio un capitol din cariera dumneavoastră şi sunteţi mulţumit de rezultate. Aţi ajuns acolo unde v-aţi propus şi culegeţi roadele victoriei cu mândrie, pentru că aţi obţinut aceste succese prin forţe proprii.
V-aţi înlăturat inamicii, aţi demonstrat că sunteţi cel mai bun dintre toţi. Totul e ca de acum să vă menţineţi pe acest nivel multă vreme.

  Vărsător
Nu vă puteţi încă linişti din cauza unui vechi conflict, care mai joacă un rol în gândurile dumneavoastră. Nu puteţi uita, nu puteţi ierta, dar revenirea permanentă la acelaşi punct sensibil nu vă ajută deloc.
Ar fi timpul să vă împăcaţi cu cel cu care nu vă înţelegeţi, să deschideţi o cale de dialog paşnic şi să încercaţi să ajungeţi la un consens amiabil.

  Peşti
Când este în joc adevărul, căpătaţi energia care vă ajută să obţineţi orice victorie. Degajaţi un aer de învingător, simţiţi că dreptatea e de partea dumneavoastră şi faceţi tot posibilul să demonstraţi în ochii tuturor că dumneavoastră sunteţi cel care are dreptate. Aveţi rivali puternici, care consideră că şi ei au dreptate, deci confruntarea este inevitabilă, iar unul trebuie să câştige. Dacă e nevoie şi de un arbitru imparţial, e bine să apelaţi la el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS